0476 91 66 91 info@puertopuro.be

Bed and breakfast

In het gebouw hebben we de voormalige kamers van de kinderen van de eigenaars en de logeerkamer ingericht als 3 gastenkamers. Twee kamers hebben we genoemd naar de kinderen, namelijk ‘Mathieu’ en ‘Margeaux’, de logeerkamer genoemd naar de privé wellness ‘Puerto Puro’. De 3 compacte kamers werden stijlvol ingericht en voorzien van een flatscreen TV, Wifi, minibar en koffie- of theevoorziening.

Het gebouw heeft ook een zeer romantische privé wellness Puerto Puro voor maximum 4 personen en kan apart geboekt of via een arrangement gebruik van gemaakt worden. Dit is voor de liefhebbers een echte aanrader enkel door het unieke karakter al!

Prijslijst kamers (ontbijt inclusief)

1 persoon€104
2 personen€124

Prijslijst kamers (ontbijt inclusief en 2u wellness)

1 persoon€194
2 personen€224

De kamers worden toegewezen volgens beschikbaarheid. Enkel de kamer Puerto Puro wordt indien mogelijk steeds gekoppeld aan het arrangement Puerto Puro (verblijf met gebruik Wellness inbegrepen).

Bed and Breakfast

Twee kamers namelijk ‘Mathieu’ en ‘Margeaux’ hebben een ingebouwde badkamer met douche, lavabo en toilet. De 3e kamer ‘Puerto Puro’ heeft een apart toilet en een aparte ruime stijlvolle badkamer voorzien van inloopdouche, 2 lavabo’s en groot ligbad op pootjes. De aparte badkamer en toilet behoren enkel toe aan deze kamer en  zijn vlakbij de kamer gelegen. Het plafond van de prachtige badkamer is voorzien van een lichtkoepel. De kamers bevinden zich op het eerste verdiep en zijn enkel bereikbaar via een centrale trap. Voor rolstoel gasten zijn de kamers helaas niet bereikbaar.

Een traditioneel ontbijt kan genomen worden in een aparte ruimte die het unieke karakter van het gebouw benadrukt. Vers fruitsap, eitjes met spek of zalm, broodsoorten, huisgemaakte confituur, koffiekoekjes, charcuterie, yoghurt, ontbijtgranen, fruit, koffie of thee.

Een etentje kan geboekt worden in een hotel vlakbij (350 meter) waarmee we nauw samenwerken. Hier wordt een dagdagelijks vers driegangenmenu aangeboden. Op zondag- en maandagavond kan enkel op afspraak eveneens een driegangenmenu genomen worden hier ter plaatse in de B&B vers bereid door de gastheer.

Indien de gasten buiten een luchtje willen scheppen kunnen ze gebruik maken van een gezellig terras gelegen aan een kleine vijver. De eventuele rokers kunnen hier ook hun sigaretje roken.


Reservaties steeds verplicht. Enkel toegang na afspraak. Cadeaubons zijn verkrijgbaar op aanvraag!