Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/guyponet/domains/puertopuro.be/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/framework/functions-wordpress.class.php on line 258 Algemene voorwaarden : Puerto Puro
0476 91 66 91 info@puertopuro.be

Algemene voorwaarden

 De algemene voorwaarden zijn steeds van toepassing wanneer de klant een ‘verzoek tot reservatie’ doet. 

Het ‘verzoek tot reservatie’ is enkel definitief van zodra de klant een ‘bevestiging van reservatie’ ontvangt (al dan niet via mail of post) van B&B Puerto Puro. 

De klant kan inchecken in de B&B vanaf 15u tot 20u.Latere tijdstippen zijn mogelijk maar moeten door de klant kenbaar gemaakt worden aan de exploitant van de B&B.Het uitchecken dient te gebeuren ten laatste om 11u.Indien de klant laattijdig uitchecked behoudt de B&B zich het recht extra kosten aan te rekenen aan op dat moment geldende dagtarieven.Indien een klant laattijdig opdaagt,behoudt de B&B zich het recht voor om de desbetreffende reservatie te annuleren en de op dat moment geldende annulatiekosten in rekening te brengen. 

Een reservatie kan enkel kosteloos geannuleerd worden tot 7 dagen voor aankomst,dit rekening houden met een aankomst om 15u. 

Op bepaalde perioden zijn de reservaties NON refundable.Tijdens deze perioden zal de exploitant van de B&B steeds via mail dit melden aan de klanten die een reservatie doen. 

Bij een laattijdige annulatie of indien de klant niet opdaagd wordt de volledige kostprijs van de reservatie per kamer (tot 1 dag) doorgerekend aan de klant.Indien de reservatie meerdere dagen omvat zullen de eerste 2 dagen per kamer steeds doorgerekend worden aan de klant.In geval van een reservatie van een arrangement per kamer zal de volledige kostprijs van dit arrangement doorgerekend worden aan de klant. 

Deze Algemene Voorwaarden zijn onderworpen aan het Belgisch Recht.Bij eventuele geschillen is de rechtbank van Mechelen bevoegd. 


Reservaties steeds verplicht. Enkel toegang na afspraak. Cadeaubons zijn verkrijgbaar op aanvraag!